5.5.13

Un nou repte: Desafio Love craft

Bon dia!! Com haureu pogut comprovar el blog segueix canviant d'aspecte i encara anirà canviant ja que l'estic acabant de perfilar. El canvi més significatiu que veureu és que a partir d'ara també escriuré en castellà, però n'hi ha d'altres!! Com els botons per a que em pugueu seguir a twitter, a bloglovin, a pinterest i a instagram. A més publicaré cada dimecres i diumenge a les 21:00h, o sigui a les 9 de la nit.

I ara canviem de tema completament, fa uns quants dies mirant el twitter vaig veure que @lcdmusica anunciava un desafiament, el Desafío Love Craft, es tracta de que el primer dia de cada mes ens proposaran un repte i un dia per presentar els resultats que hem obtingut. Aquest cop ens proposen .....


i el dimecres 29 de Maig és el dia que ens donen per publicar el nostre sobre al blog. A la seva pàgina ens han deixat alguns sobres per a que ens inspirem jo us en deixo uns quants més.


Buenos días! Como habréis podido comprobar el blog sigue cambiando de aspecto y aún irá cambiando ya que lo estoy terminando de perfilar. El cambio más significativo que veréis es que a partir de ahora también escribiré en castellano, pero hay otros! Como los botones para que me podáis seguir en twitter, a bloglovin, a pinterest y a instagram. Además publicaré cada miércoles y domingo a las 21:00 h, o sea a las 9 de la noche.

Y ahora cambiamos de tema completamente, hace unos días mirando el twitter vi que @lcdmusica anunciaba un desafío, el Desafío Love Craft, se trata de que el primer día de cada mes nos propondrán un reto y un día para presentar los resultados que hemos obtenido. Esta vez nos proponen .....y el miércoles 29 de Mayo es el día que nos dan para publicar nuestro sobre el blog. En su página nos han dejado algunos sobres para que nos inspiremos yo os dejo unos cuantos más.Espero que us hagi agradat el post ☺ Fins dimecres.
Espero que os haya gustado el post ☺ Hasta el miércoles.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...