Sobre el blog

The M's little world

The M's little world es un blog de manualitats de tot tipus, sobretot de ganxet, punt, muntatge de bisuteria...

En ell hi publico cada diumenge, i algun dimecres, a les 21:00h tutorials, manualitats, recomanacions de llocs on comprar, etc.

A més també participo al Desafío Love Craft.

Desafío Love Craft

Aquesta iniciativa està organitzada pels blogs La cajita de música i Coleccionando cosas bonitas. El primer dia de cada mes ens proposen un repte relacionat amb el món del craft i un dia cap a finals de mes, per publicar el que haguem fet.

Els posts d'aquesta iniciativa no sé quan els publicaré fins que ens proposen el repte així que aniran variant dia, tot hi així, quan el sàpiga us el diré. Si voleu veure les entrades d'aquest tema podeu fer-ho aquí.


The M's little world

The M s little world es un blog de ​​manualidades de todo tipo, sobre todo de ganchillo, punto, montaje de bisutería ...

En él publico cada domingo, y algunos miercoles, a las 21:00h tutoriales, manualidades, recomendaciones de lugares donde comprar, etc.

Además también participo en el Desafío Love Craft.

Desafío Love Craft

Esta iniciativa está organizada por los blogs La cajita de música y Coleccionando cosas bonitas. El primer día de cada mes nos proponen un reto relacionado con el mundo del craft y un día hacia finales de mes, para publicar lo que hayamos hecho.

Los posts de esta iniciativa no sé cuando los publicaré hasta que nos proponen el reto así que irán variando día, aún así, cuando lo sepa os lo diré. Si deseais ver las entradas de este tema podeis hacerlo aquí.No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...